Història

Els nostres orígens

ITnow neix al gener  de 2012, amb l'acord estratègic assolit entre la Societat de Serveis Informàtics de “la Caixa” (SILK) i IBM per gestionar de forma conjunta les infraestructures tecnològiques del Grup “la Caixa” per un període de 10 anys.

 

L'objectiu d'aquesta aliança és consolidar a l'entitat financiera com a una de les companyies líders en la incorporació de tecnologia al negoci financer.

La nova marca

Al maig de 2012, veu la llum la marca ITnow, un nou marc conceptual i creatiu per aquest projecte empresarial que uneix la qualitat i la solidesa del servei que SILK venia desenvolupant, amb el repte de futur i innovació que representa el segell de l'aliança estratègica amb IBM, un soci tecnològic de lideratge mundial.

ITnow recull el compromís amb la innovació que va portar a “la Caixa” a ser reconeguda el 2011 com el banc més innovador del món per desenvolupar i incorporar avenços tecnològics que faciliten als clients un servei complet i de qualitat per poder gestionar millor les seves finances.

 

 

L'aliança entre Silk i IBM permetrà a ITnow oferir nous serveis al sector financer en els àmbits amb projecció de futur como la mobilitat, les xarxes sociales i el cloud computing.

 

La història d'ITnow és, sobretot, una història de persones, professionals que amb els seu entusiasme i compromís fan realitat dia a dia un projecte empresarial apassionant, que va començar fa anys, i que ens ha portat a convertir-nos en una companyia tecnològica puntera en el nostre​ país.