Volver

 Comitè Executiu

 

El Comitè Executiu d'ITnow està format per Fátima Martín Porta (Directora General Corporativa), Carles Campaña (Director General), Carlos Floriano (Adjunt a Director General), Josep Morancho (Director Executiu d'Operacions) i Sebastián Hernández (Director Financer).​​

 

Fátima Martín
Directora General Corporativa

 

Fátima Martín Porta és Llicenciada en Ciències Matemàtiques per la Universitat Complutense de Madrid i Màster en Estratègia i Innovació d'Empreses per la Universitat d'Oxford.

 

Porta vint-i-set anys anys desenvolupant la seva carrera en Information Technology (IT) a la multinacional IBM, en llocs de creixent responsabilitat. Inicialment, va ser Tècnic de Sistemes en entorns Mainframe donant servei als primers contractes d'Outsourcing d'IBM a Espanya. Després de quatre anys, va passar a la Divisió de Servidors d'IBM per liderar l'estratègia dels nous servidors de procés paral·lel dins del món d'Unix per focalitzar-se, més tard, i dins de la mateixa Divisió, en el Sector Bancari.

 

Després de sis anys a la Divisió de Servidors, va tornar a la Divisió de Serveis d'IBM (GTS) on va ser Directora de la Unitat d'e-business Hosting per a Espanya i Portugal.


L'any 2006, va passar a la Divisió de Consultoria d'IBM (GBS) on va ser nomenada Sòcia Executiva pel compte de Banco Santander per a Europa. Després de vuit anys, va ser nomenada Directora de la Divisió de Serveis d'AMS per a Espanya, Portugal, Grècia i Israel. Sis mesos mé stard, va assumir la responsabilitat de l'Organització Europea de Vendes d'AMS pel Sector Financer.

 

Des de Juny de 2014, és part del Board d'IBM GTS i, fins al Setembre de 2016, ha desenvolupat el càrrec de Global Project Executive pel compte de Banco Popular.

​​​

Carles Campaña
Director General

 

Carles és Enginyer Superior en Informàtica per la UPC (1988) i Màster en Alta Direcció en Empreses per ESADE (2000).

 

Ingressa l'any 1988 com a Enginyer Informàtic al departament de Control d'Autoservei. Des d'aquest moment, segueix una carrera professional ascendent pels llocs de director del Departament de Sistemes (1998), subdirector d'Àrea d'Infraestructures Tecnològiques (2007), director d'Àrea d'Infraestructures Tecnològiques (2009), subdirector general de SILK (2010) i, finalment, director general d'ITnow (2011).

 

Durant la seva trajectòria professional ha estat membre i / o assessor en diferents consells tècnics com el Advisory Council de Himàlaia (COMPAQ), el BDUG Data Base User Group (IBM), el Customer Support Board (BMC), el Business Resiliency Council (IBM) i el Hitachi Advisory Council (HDS), entre d'altres.

 

Carlos Floriano
Adjunt a Director General

Carlos Floriano Pardal és Enginyer Informàtic per la Universitat de Cadis i Diploma en Management Internacional per la Henley Business School de Londres.

 

Porta vint-i-cinc anys desenvolupant la seva carrera a Information Technology (IT), exercint rols tècnics en integració de sistemes i, després, de gestió de programes/ projectes realitzats en el grup Telefonica. L'any 1999 es va incorporar a la multinacional IBM on ha assolit posicions de lideratge i direcció amb una àmplia experiència internacional com a Executiu en Europa, Middle East & Africa i Asia Pacific.

 

Ha col·laborat a les divisions de Software, Information Techonology Services i Outsourcing tant a IBM Espanya com a IBM UK Ltd. on va treballar-hi per 6 anys (2011-2016).

 

És, a l'actualitat, Adjunt al Director General d'ITnow.


Josep Morancho
Director Executiu d'Operacions


 

El 2001 s'incorpora a IBM quan aquesta adquireix l'empresa Lotus, on exercia el càrrec de director de la Divisió Lotus Consulting Services a Espanya. Amb anterioritat havia exercit diferents càrrecs tècnics en Lotus i en Xip Electrònica.

 

Ja a IBM, dirigeix primer la organització de Serveis de Programari Group a Espanya i Portugal, i amb posterioritat la de Serveis de Information Management de la regió Sud. El 2006, és nomenat responsable per SPGIT (Espanya, Portugal, Grècia, Israel i Turquia) del negoci corporatiu dins de Programari Group i a finals del 2008 passa a dirigir la divisió de Programari d'IBM a Espanya. Finalment, és el gener de 2012 quan s'incorpora a ITnow com COO (Director d'Operacions).

Sebastián Hernández
Director Financer

 

Sebastián és graduat per la Universitat de Deusto i Màster per la ESCAE de Clermont Ferrand (França).

 

El 2012, s'incorpora a ITnow com a Director Financer. Entre la seva àmplia experiència hi ha llocs de responsabilitat en les àrees de comptabilitat, controlling i finances a Equador (entre 1987 i 1989), a Espanya i a França. La major part de la seva carrera ha estat a IBM, incloent alts càrrecs en els departaments de finances de la Direcció Europea a París i com a Director de Finances d'IBM GTS per a Espanya, Portugal, Grècia i Israel entre 2008 i 2011.).