La nostra filosofia

Missatge del Director General

Presentació del Director General, Carles Campaña

 Carles Campanya (ret).jpg

Benvinguts a ITnow,

 

Després d'unes dècades des que La Caixa, ara CaixaBank, iniciés la seva estratègia d'Outsourcing, sorgeixen forces raons que mouen a CaixaBank a donar un pas més en la seva estratègia i formar una aliança amb IBM, que culmina en la Joint Venture, ITnow.

 

Entre els motius que originen aquesta aliança, destaquem:

 

  • La mobilitat, l'eclosió dels dispositius mòbils, les xarces socials, el Big Data i el Cloud Computing entre d'altres, ens aboquen a un escenari amb un important augment de les infraestructures informàtiques.

 

  • La construcció d'un nou CPD convida a cercar a un soci amb la finalitat d'explorar sinèrgies en l'explotació de les noves infraestructures del CPD.

 

  • La transformació del sistema financer espanyol també requereix d'una flexibilitat i un major alineament de les Infraestructures tecnològiques amb el negoci bancari.

 

  • La contínua innovació, necessària per consolidar el lideratge de CaixaBank, convida a cercar un soci amb la mateixa vocació innovadora i prestigi reconegut en I+D.

 

Totes aquestes raons, aconsellen  una gestió eficient de les Infraestructures Tecnològiques, i l'estratègia per aconseguir-ho ha estat la de seleccionar un líder, IBM, per formar una aliança amb CaixaBank en la gestió de les Infraestructures Tecnològiques.

 

IBM, addicionalment, i no menys important, aporta una reputació en el cultiu del talent professional, i aporta noves oportunitats professionals per l'excel·lent equip humà d'ITnow. Tanmateix, la presència internacional d'IBM en les regions on CaixaBank té forjades aliances, és un clar avantatge competitiu pel futur proper.

 

És un honor, i un repte estimulant per a nosaltres, posar tot aquest talent i professionalitat al servei del nostre client, el Grup CaixaBank. Seguirem innovant i optimitzant les infraestructures tecnològiques per, així, aconseguir un excel·lent i eficient servei. 

 

Carles Campaña