La nostra filosofia

La nostra marca

ITnow és la nova marca que adopta SILK, empresa proveïdora de les infraestructures tecnològiques del Grup la Caixa, com a resultat de l'acord estratègic firmat amb IBM.

Creiem en la Innovació, la tecnologia i les personesnuestra_marca_1.png

ITnow representa, per un costat, la continuïtat en la solidesa i qualitat dels serveis que venim oferint i, d'altra banda, el repte d'innovació i eficiència que ens planteja el futur.

 

Com vam elegir el nom? ITnow el va idear el nostre equip d'acord als nostres valors i experiència. Va ser senzill. “IT” és el que fem: Infraestructura Tecnològica;  un concepte molt ampli que és, tanmateix, una cosa tan concreta com aconseguir que els sistemes que suporten les aplicacions i el propio negoci, funcionin.

 

"Now” representa la importància de proporcionar sempre un servei excel·lent, sobretot, quan el negoci realment ho necessita

 

Gràficament, la identitat corporativa d'ITnow transmet els nostres valors: innovació, tecnologia, eficiència, coneixement i creença en l'equip i les persones. L'estudi de disseny gràfic que va col·laborar amb ITnow ha aconseguit crear una marca amb personalitat, impacte i claredat.

 

Les línies representen una xarxa de connexions, la forma en que els ordinadors comparteixen informació. El imagotip esfèric representa lo universal. Els colors verd i blau ens apropen al món tecnològic i a la innovació. Les tipografies estan molt humanitzades i són molt tecnològiques en el logotip. I, per últim, el nostre lema “Experience and Innovation” és la síntesi del nostre origen i del nostre objectiu com empresa i com equip humà.