The biggest #ITproject
ITnow és la Joint Venture de Kyndryl i CaixaBank per a la gestió de les Infraestructures Tecnològiques de CaixaBank i les empreses del Grup.
Sumem l'experiència de dos referents internacionals en innovació. L'experiència, el talent i els recursos de Kyndryl, líder en serveis d'infraestructura gestionada, i els Serveis de CaixaBank , referent de la innovació tecnològica en el sector financer. Aquesta aliança culmina en la Joint Venture ITnow, augmentant l'eficiència i la capacitat de gestionar grans volums de negoci i desenvolupar conjuntament projectes estratègics innovadors del sector financer en àmbits com la mobilitat, les xarxes socials i el cloud computing.
Gestionem de manera eficient l'infraestructura tecnològica de CaixaBank i de les empreses del Grup CaixaBank. Continuarem treballant en el desenvolupament de la màxima essència per oferir a CaixaBank i les seves filials les solucions més innovadores amb el talent professional de l'excel·lent equip humà que forma ITnow.
El nostre Client
El món es transforma a una gran velocitat. ITnow bolca tots els seus esforços per ajudar a evolucionar en aquesta carrera cap a la innovació les diferents àrees de negoci (Central, xarxa oficines, divisió de Banca Internacional, negoci multi-canal ....) Acompanyem BPI, CaixaBank i les Empreses del grup en el procés de transformació digital de forma proactiva, transparent i propera, amb una alta orientació a resultats. El nostre equip de professionals és el millor valor que aportem per brindar un servei excel·lent i obtenir el màxim potencial.
La nostra Història
2012
Creació de la Companyia
2012-2015
Integracions bancàries IT
2018
Integració IT BPI Portugal
2019
Obertura oficines ITnow Lisboa i ITnow Porto
2020
Acord extensió del contracte Cloud Computing
2021
Transformació Cloud Computing
2021
Integració Bankia