Valors
Nosaltres
Serveis
Veure
Persones
Oportunitats professionals
Creixem cap a l'avantguarda tecnològica de la mà de dos referents internacionals en innovació.
La nostra Història
Sumem l'experiència de dos referents internacionals en innovació: el talent i els recursos de Kyndryl, líder mundial en tecnologia de la Informació, i els Serveis Informàtics del Grup CaixaBank.
Fomentem el desenvolupament continu i oferim oportunitats per al creixement professional en un projecte empresarial sòlid i amb futur.
PRINCIPALS SERVEIS
Tecnologia
Innovació
Serveis
Persones
 
Viu de prop l’experiència ITnow
No hi ha límits per al descobriment i l'aprenentatge continu. Són els denominadors comuns perfectes perquè l'entorn tan exigent que afrontem dia a dia sigui una de les nostres principals motivacions. Som persones compromeses amb els nostres valors, donant cabuda a totes les generacions IT: des dels i les que comencen el seu camí a ITnow amb tota la seva energia i il·lusió, fins als més veterans, i tots aportant els seus consells, coneixement i experiència.
Testimonis
Què opinen els nostres companys
Ens encanta que la comunitat ITnow mostri la seva opinió i que ho faci d'una manera fidel a la realitat que ens envolta. Així és com volem compartir vivències particulars que diuen molt sobre nosaltres i sobre la visió que tenim d'aquest gran projecte. ITnow és sinònim de superació, de no conformar-se i buscar sempre l'excel·lència gràcies al suport incondicional d'un equip humà excel·lent.
Testimonis
 
Compromís Mediambiental
Dia rere dia, des d’ ITnow ens esforcem per aplicar solucions més ecològiques en les nostres activitats. Es tracta de molt més que oferir serveis més intel·ligents i sostenibles, desitgem anar més enllà. Volem implicar els nostres companys i clients, col·laboradors i col·laboradores, proveïdors i altres stakeholders per aconseguir un compromís conjunt amb el nostre entorn. Som conscients que el futur depèn de la contribució de cadascun de nosaltres. Saber més
Compromís amb la igualtat
Crear i fomentar una cultura diversa i inclusiva contribueix al desenvolupament individual i també al dels objectius de la Companyia. Per això la diversitat, la igualtat i la inclusió són els eixos que mouen les polítiques a ITnow. Promovem un entorn de treball on cada persona sense excepció pugui contribuir, oferint igualtat d'oportunitats per a tots i totes. Creiem que els equips amb talents diversos en gènere, edat, cultura o origen contribueixen a l'èxit. Ens agrada que et sentis ÚNIC/A per a créixer junts!Saber més