INNOVACIÓ y EXPERIÈNCIA, el que ens uneix i identifica
Benvingut/uda a la comunitat #Iteens
En aquest punt, sabem que tens per davant decisions en les que pensar: Segueixo formant-me o m’incorporo al mercat laboral? On vull treballar? Quin tipus d’empresa busco? Què valoraré més del que puguin oferir-me?
Et presentem el PROGRAMA JUNIOR ( ITEENS) D’ITNOW, actiu des de fa més de 7 anys amb l’objectiu de captar i fidelitzar als i les més joves i talentosos/es IT, sense experiència prèvia. Necessites exemples? Els nostres #Iteens incorporats tenen missatges per a tu:
Així ho viuen els ITeens...
Un cop acabada la meva etapa com a becari em van proposar incorporar-me al projecte ITeen. Començava un camí de 2 anys que m’ha permès conèixer grans professionals, afrontar nous reptes i aprendre dels i les millors, i durant el qual em vaig sentir acompanyat i recolzat per l’empresa en tot moment.
Martí Cano

Promoció ITeen 2018

Virtualization
El procés de selecció consta de 5 fases:
1
Envia’ns el teu CV a través del formulari
2
Entrevista amb RRHH: coneixerem les teves expectatives a més d’introduïr-te a la cultura i valors d’ITnow.
3
Coneix a una Direcció d’Unitat / Àrea: t’explicaran el dia a dia, i podràs conèixer el tipus de projectes que realitzem. Tot, amb un únic objectiu: Aconseguir el “match perfecte”!
4
Trobada amb la Direcció d'ITnow, principals sponsors del Programa Junior (Iteens)
5
Si tot encaixa, ¡WELCOME ON BOARD, ITNOWER!
¡Segueix el teu camí!
A ITnow t’ajudem a enfocar la teva Carrera per que facis créixer el teu perfil professional. El nostre Pla de Desenvolupament està organitzat en base a 3 itineraris de carrera, pensats per que puguis escalar en coneixements i experiència dins l’organització. Disposaràs d’un ampli catàleg formatiu de qualitat per poder estar al dia de les últimes novetats tecnològiques. Nosaltres et proporcionem els recursos, tu porta el teu talent!
Els nostres Itineraris Professionals:

IT Management: Project Manager, Service Manager, Scrum Master….aquí podràs desenvolupar el teu futur en àrees de Gestió.

IT Engineering: Un univers d’especialitats tecnològiques t’espera. System Administrator, Database Specialist, Cloud Specialist…. Un món ampli en constant evolució.

IT Architecture: Perfils professionals experts per desenvolupar solucions finals al client, des d’una visió global. ¿T’hi veus com a DevOps Expert o Technical Solution Manager?
Aplicar a programa junior
0/25
0/50
0/50
0/20
Adjuntar CV (PDF)
0/250
Abans que presentis la teva candidatura, a continuació et mostrem la Informació Bàsica sobre la nostra Política de Privacitat:
+
 
Responsable del tractament IT NOW, SA (en endavant, el “Responsable” o “ITnow”)
Finalitat del tractament Gestionar la seva candidatura per la seva participació en futurs processos de selecció per al programa junior d’ITnow.
Legitimació del tractament Consentiment inequívoc de l’interessat.
Destinataris de cessions o transferències No es realitzaran cessions a tercers, excepte les que es realitzin com a conseqüència d’una obligació legal i l’ús que puguin fer els encarregats del tractament.
Drets de l’interessat Dret d’accés, de rectificació i de supressió (dret a l’oblit) de les seves dades personals, dret a la limitació del tractament, a la portabilitat de les dades, d’oposició i a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat.
Informació addicional ​Pot obtenir més informació addicional i més detallada consultant la nostra Política de Privacitat