El teu futur és #IT i comença #now
Benvingut/uda a la comunidad #ITtrainees
A ITnow creiem en les iniciatives professionals com a complement imprescindible de tota formació acadèmica. Un compromís i una necessitat tant per la societat com per a tu, jove tecnòleg/tecnòloga, ara que desitges iniciar aquesta nova etapa.
Així ho viuen els ITtrainees
Les principals raons per les que recomanaria fer pràctiques a ITnow són dues. La primera, relacionada amb l’aprenentatge, ja que et dona una visió del que és estar a una empresa on hi ha projectes innovadors i punters en l’àmbit de la tecnologia, relacionats amb la gestió de la infraestructura d’una gran entitat financera a nivell nacional com CaixaBank. En segon lloc, relacionada amb l’ambient laboral, perquè des del primer moment en el que entres, et sents confortable i a gust amb els teus companys i amb les responsabilitats que se t’assignen d’acord a la teva posició.
Pablo Marc Barrera

Pràctiques 2017-2018

Producció informàtica
La bona acollida durant tot el programa de pràctiques va ser fonamental per haver gaudit d’una experiència tan positiva del meu període de pràctiques. Des del primer dia vaig estar acompanyat, provocant que l’aprenentatge tan a nivell tècnic com la meva introducció en el món laboral fossin molt senzills. Em vaig trobar una Companyia exigent, que treballa amb tecnologies capdavanteres i amb uns professionals de primer nivell molt propers. Un lloc on es dóna un mix de factors perfecte per introduir-se al món laboral.
Ignasi Senderos

Pràctiques 2017-2018

BBDD Corporatives
Més que una qüestió de feeling…
Les posicions d’estudiants en pràctiques són cícliques durant l’any, així que en algun moment, alguna d’elles, t’estarà esperant.Preparat/ preparada?
Tingues en compte que som responsables de la gestió de les infraestructures tecnològiques de CaixaBank i el seu grup d’empreses, pel que desenvoluparàs funcions híbrides, entre la tecnologia i la gestió de projectes vinculada a serveis.
Darrera de cada vacant hi ha persones expertes i excepcionals disposades a ensenyar-te el que millor saben fer: IT i Gestió. Aprofita el seu temps i organitza molt bé el teu ja que cada hora és or!. Compatibilitzar els teus estudis amb una pràctica professional a ITnow és possible si tots som una mica flexibles. T’ho posarem ben fàcil: Matins o tardes? Tu esculls i, sens dubte, les pràctiques són remunerades.
No aportes experiència? És lògic que et facis aquesta pregunta, font de preocupació. El que podem dir-te és que a ITnow no te l’exigirem de manera específica però, a canvi, ens hauràs de convèncer de que tu pots ser la nostra millor elecció. Com? Si tu aportes l’essencial, nosaltres farem que el teu currículum BRILLI.
Per últim, et direm que això no ha d’acabar quan et graduïs. Si creus que ITnow pot ser el teu projecte de vida, que ets un autèntic /autèntica apassionat de la tecnologia, t’esperem al nostre #programajunior ( ITeen).
La teva participació en el procés de selecció d’ITnow:
1
Envia’ns el teu CV a través de l’aplicació de formulari
2
Mantindràs una entrevista amb RRHH: digues-nos què t’interessa o deixa’ns fer-te una proposta.
3
Coneixeràs un/a responsable d’ITnow (possible tutor/a) que t’explicarà en què consisteix el projecte per tal que les funcions i tasques quedin clares.
4
Si tot encaixa, ¡WELCOME ON BOARD!.
Aplicar a programa de pràctiques
0/25
0/50
0/50
0/20
Adjuntar CV (PDF)
0/250