El futur és #IT i el creem #now
Som el factor diferenciador per explotar les tecnologies més innovadores en la transformació estratègica dels nostres clients.
Dissenyem i implementem serveis d'infraestructura de sistemes, xarxes, comunicacions i lloc de treball, implantant processos d'automatització per acompanyar els nostres clients en el repte de la transició al cloud, focalitzant-nos en la ciberseguretat i la gestió de riscos.
Invertim en la formació continua dels/les nostres especialistes per seguir aportant gran valor a la direcció de projectes a mida, i incorporem en el nostre dia a dia les tecnologies emergents com l'IA, el blockchain i l’hiperconvergència.
Som professionals amb experiència en:
Cloudificació i Serveis tecnològics
+
 
Solucions específiques de serveis de Delivery i de desenvolupament tecnològic centrades en metodologies agile com DevOps.
 
Data Safety & Access Control
+
 
Privacitat de dades de Ciberseguretat, control d’Accessos i Gestió d’Usuaris per a la protecció contra els atacs ransomware, DDoS i altres vulnerabilitats.
 
Arquitectura d’infraestructura tecnològica multi-canal
 
 
 
Aplicacions d’Infraestructura
+
 
Instal·lació, actualització i gestió d’aplicacions on premise i cloud.
 
Gestió de Clouds Híbrids
+
 
Administració i gestió del servei, basat en les noves tecnologies de Clouds On premise i Clouds Públics.
 
Workplace
+
 
Disseny dels serveis de manera que els esforços es dirigeixin cap a aconseguir una millora del rendiment i el benestar dels usuaris.
 
Xarxes i Comunicacions
+
 
Administració i evolució dels elements, conjunt de mitjans, tecnologies, protocols i facilitats en el món de les telecomunicacions.
 
Observability en la Gestió de Infraestructura
+
 
Gestió esdeveniments, monitorització avançada, experiència d‘usuari.
 
Gestió de la informació
+
 
Desenvolupar serveis pels seus clients, integrant dades creades en tots els diversos canals (oficines, internet, banca telefònica, caixers), aplicant les últimes tecnologies.
 
Transformació i innovació tecnològica
+
 
Direcció de projectes complexos de transició a noves tecnologies.
 
 
SERVEIS
Tecnologia
Des dels mòbils fins a la instal·lació de Cloud híbrids accessibles pels canals de negoci, es processen milers de transaccions cada segon. Tot controlat des d’una moderna sala d’Operació.

Serveis Cloud (Premise/Públic), basats en tecnologies que ofereixen partners com IBM/RedHat. Solucions desplegades en Paas, Caas i Saas, basades en patrons arquitectònics amb focus en l’automatització (Ansible). Plataformes basades en Kubernetes juntament a l’adopció de DevOps permeten optimitzar processos i recursos, aplicant pràctiques com "Infraestructure as a Code".

Solucions com Prometheus, Grafana, Kibana, ElasticSearch, o InfluxDB proporcionen la visió i evolució dels components. Machine Learning, Cognitive, Cloud Computing, DataAnalyst, DataSentis, Salesforce ens posen capdavanters en la gestió de la Informació (Big Data).

Consolidació de Bases de Dades, securització amb solucions Incapsula, AntiDos, SSL i Cyberseguretat. Virtualització de xarxes (SDN), tecnologia CISCO/ACI, monitorització avançada Netscout, conectivitat SDWAN i Wifi 6 a Cloud.
Alba Alarcón
Producció Informàtica
Al departament d’Operació lliguem la infraestructura amb el servei ofert al client. La nostra feina és entendre que una alerta tablespace en estat incorrecte pot provocar que els usuaris no puguin consultar els seus comptes, contractar una assegurança o operar a borsa….i hem de reaccionar el més ràpid possible. Existim per a vetllar per la disponibilitat dels serveis, i en 24 x 7!
Miguel Angel Ortega
Observability
Treballar a Itnow suposa trencar totes les barreres de temps, espai i distància que puguis imaginar per posar a l’abast de la teva mà les teves necessitats. Ho fem realitat recorrent milers de kilòmetres de fibra, travessant el fons submarí, pujant al Núvol en dècimes de segon per tal de que puguis portar la teva oficina a la butxaca, aconseguir les entrades del teu grup favorit o fer la compra de manera segura des de casa.
Innovació
Mantenim i evolucionem la digitalització de la banca mitjançant l’estudi i la implantació de tecnologies emergents per tal de que els clients es mantinguin líders.

Un entorn de laboratori Sandbox, projectes IA com a millora de la qualitat, Chatbots i Assistents virtuals en la presa de decisions, Machine Learning i l’anàlisi avançat (AIOPS) contra la complexitat de gestió i manteniment del negoci.
Tecnologia de Grafos per a les valoracions d’impacte sobre el risc de canvis i migracions. Blockchain per a crear Smart Contracts sobre Hyperledger Fabric en optimització de processos i transparència, preservant la privacitat i anonimitat. Focus en la seguretat realitzant estudis de Data Privacy basats en les Generative Adversaria Networks.
A l’àrea de la investigació, estudis de Quantum Anneling, tecnologia que fa ús dels processadors quàntics per solucionar problemes complexos d’optimització en un temps reduït.
Mª José Zambrano
Design Authority, TSM & Solucions
La meva principal passió com a enginyera és dissenyar solucions innovadores out-of-the-box que garanteixin la nostra avantatge competitiva, a Itnow tinc espai per donar curs a la meva creativitat sense oblidar les necessitats de negoci i servei del nostre client. Considero que amb la meva aportació estic contribuint a transformar i millorar els serveis bancaris.
EMPRESES
Serveis
Som experts en dissenyar i implementar solucions innovadores basades en tecnologies tradicionals i emergents que estiguin alineades amb les estratègies clau de negoci dels nostres clients. Des dels equips de servei a Espanya i Portugal garantim 24x7 la gestió de les infraestructures, garantint la continuïtat del negoci.

Gràcies a la capacitat analítica dels nostres professionals, aportem fiabilitat y escalabilitat a l’enginyeria de les diferents àrees de delivery, parant especial atenció i compromís en garantir els nivells de Servei pactats amb els nostres clients, considerant-nos els seus partners tecnològics.

Oferim una gestió de projecte orientada a identificar i satisfer les necessitats de les infraestructures, plataformes i mobilitat de CaixaBank i BPI, les seves xarxes d’oficines, així com a totes les Empreses del Grupo CaixaBank que operen a nivell nacional i internacional.
Alexandre Fonseca
Canales Windows Portugal
 Formo part d’un equip molt tècnic, dinàmic i d’alta disponibilitat. Treballar en aquesta àrea i haver de complir sempre amb terminis pot implicar un alt ritme de treball, però cada dia ens ofereix la oportunitat d’aprendre coses noves i interessants, sentint que al final del dia contribueixo positivament a l’èxit del servei que brindem al nostre client.
Franc Gómez
Virtualització
Si a una infraestructura capdavantera li afegim treballar al costat de grans professionals, et permet aconseguir un gran creixement tant personal com professional. Tot això respectant la conciliació familiar com una cosa normalitzada.
Emily Vázquez
Automatització
Formo part d’ITnow des de finals de 2017 i he tingut la sort de trobar un camí de creixement professional i interactuar amb persones excepcionalment talentoses i amb una gran qualitat humana. Com a organització crec que estem en un moment ple de reptes que ens portaran a treballar d’una manera més àgil, ser més receptius a la constant transformació que exigeix el nostre sector i trencar amb els paradigmes tradicionals que moltes vegades dificulten el veritable treball en equip.
CLOUD
Persones
Som un EQUIP generador de talent que estem orientats a solucions tecnològiques pioneres en el sector IT. Ens inspira el treball en equip i per aquest motiu busquem sinergies combinant l’experiència i compromís dels perfils més sènior, amb la passió i l’energia de les generacions més joves, per les que l’empresa aposta desenvolupant plans de carrera personalitzats que permetin crear líders que aportin un valor diferencial al mercat. 

Treballem en un ambient laboral obert, flexible i motivador, enfocat en les persones i les seves necessitats. Hem implantat la metodologia Agile i el teletreball, fomentant una comunicació propera i participativa per potenciar el desenvolupament dels nostres professionals, a més d’impulsar la interacció mitjançant sessions de divulgació entre la nostra comunitat.

ITnow es el punt de trobada pels que busquen créixer de manera continuada amb nous reptes, i pels que estan interessats en participar des de la primera línia en la transformació social i digital.
Laia Montero
Serveis de Seguretat
Tots sabem que el sector tecnològic està en contínua innovació. ITnow ha trobat l’equilibri per fer servir projectes innovadors i metodologies àgils en un sector exigent com és el sector bancari.
Edgar Casals
BBDD Corporatives
La preocupació i cura pels empleats a ITnow es reflexa en el bon ambient de l’empresa, sempre amb ganes de participar i ajudar, innovar en el sector, sense deixar de banda el sentit de l’humor. Durant la pandèmia no vàrem deixar de superar-nos i intentar arribar a totes les cases per fer que l’ambient continués essent el més positiu possible. Som uns afortunats de poder teletreballar i crec que ITnow es va posicionar al respecte de manera molt encertada, ja abans de la pandèmia. Els motius són clars. En primer lloc, per la conciliació familiar, després per la flexibilitat en els horaris, que es tradueix en reducció de costos, i també ens ha fet millorar la productivitat.
Ferran Serafini
Tecnologia de Canals Electrònics
Treballar a ITnow es sobretot conèixer i tractar amb persones de totes les edats i experiències, aprenent dia a dia els uns dels altres, per assolir un nivell superior, avançant amb nous reptes i solucions per un futur millor.